Disse vaniljekranse er virkelig gode, de er lidt mere rustikke pga. de mange mandler, og de har masser af smag, hvilket jeg syntes ofte er problemet når man bager vaniljekranse.
Ingredienser:
- 375 g blødt smør
- 500 g mel
- 1 æg
- 1½ stang vanilie
- 250 g søde mandler
- 250 sukker
- 1½ stang vanilie
- 250 g søde mandler
- 250 sukker
Fremgangsmåde:
- Hak mandlerne helt fint, som mandelmel – sammen med indmaden fra vaniliestangen.- Ælt det hele sammen og lad hvile 1 times tid et koldt sted.
- Rul nu tynde stænger af dejen og form til kranse.
- Placér på bradepande.
- Bag ved 180 grader i 8-15 minutter … dette afhænger meget af ovnen, så hold øje til de er let gyldne!
- Køl og gem i tætte dåser.
- Køl og gem i tætte dåser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar