- 200 gr hvedemel
- 3 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 75 gr rørsukker
- 100 gr tørret frugt (brugte rosiner, svesker og tørrede abrikoser)
- 50 g hvid chokoalde
- 2 tsk kanel
- 1 tsk nelliker
- 1 tsk kardemomme
- Saft fra en klementin eller appelsin ca. 0,5 dl
- ½ dl mælk
- 60 gr smør
- 2 æg (ved stuetemperatur)
- ½ dl mælk
- 60 gr smør
- 2 æg (ved stuetemperatur)
Fremgangsmåde:
- Bland mel, bagepulver, natron, rørsukker., tørret frugt, chokolade og krydderier sammen i en skål.
- Smelt smørret.
- I en anden skål blandes saften af en klementin, mælk, smeltet smør og æggene.
- Pisk det sammen.
- Rør nu det våde ned i det tørre mens man rører dejen forsigtig sammen med en grydeske.
- Hæld dejen i muffinsforme og pynt med rørsukker og kanel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar