søndag den 28. oktober 2012

Makronmuffins med chokolade og mandler

Jeg har i tiden ikke særlig mange afleveringer, så jeg har fået tid til at bage en masse, dejligt! Har faktisk 3 kager jeg skal have lagt herind. Det er nogengange svært at tage dig sammen til at lægge billederne ind :) De blev rigtig gode, chokoladen og mandlerne gør et dejligt modspil til den bløde makronmuffin.


Ingredienser:
- 3 æg
- 300 g. sukker
- 125 g. hvedemel
- 125 g. knuste makroner
- 125 g. smeltet margarine
- 100 g. chokolade
- ca. 50 g mandler

Fremgangsmåde:
- Æg og sukker piskes luftig.

- Tilsæt mel og makroner. 
- Margarinen smeltes og kommes i.
- Hakket chokolade og hakkede mandler vendes i dejen.

-Bages i ovnen i 25-30 minutter. ved 190 grader.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar