Ingredienser:
- 4 æg
- 190 g sukker
- 130 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 stang vanille
- 100 g smeltet smør, lidt afkølet
- 2 bananer, dejligt modne
- 70 g mørk chokolade (Palmira), hakket
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, sukker og korn fra vanillestangen sammen i en skål med et piskeris til let og luftigt.
- Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggesnapsen.
- Tilsæt derefter det smeltede smør.
- Mos bananerne godt med en gaffel og vend det i kagedejen.
- Rør tilsidst chokoladen i.
- Hæld dejen i muffinforme, eller en smurt muffinplade
- Bag ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter!
- Bag ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar