søndag den 28. oktober 2012

Bananmuffins

 Vi havde to overmodne bananer liggende herhjemme, så jeg tænkte banankage! Der har været utroligt mange views på denne banankage: Så jeg tænkte i skulle have en til, den smager dejligt af vanlije og banan.

Ingredienser: 
- 4 æg
- 190 g sukker
- 130 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 stang vanille
- 100 g smeltet smør, lidt afkølet
- 2 bananer, dejligt modne
- 70 g mørk chokolade (Palmira), hakket

Fremgangsmåde:
- Pisk æg, sukker og korn fra vanillestangen sammen i en skål med et piskeris til let og luftigt.
- Bland mel og bagepulver sammen og vend det i æggesnapsen. 
- Tilsæt derefter det smeltede smør.
- Mos bananerne godt med en gaffel og vend det i kagedejen.
- Rør tilsidst chokoladen i. 
- Hæld dejen i muffinforme, eller en smurt muffinplade
- Bag ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar