mandag den 12. marts 2012

Sprøde makron-muffins!

Magnus fra min klasse havde idag makronmuffins med, og der må jeg indrømme jeg blev lidt solgt, de smagte fanme godt! Så jeg ville lige prøve selv:)  De er lette at lave, og smager fantastisk! En virkelig dejlig sprødt ydre og en blød indre, mmmmmh.

Jeg har lavet lidt om i opskriften;
en spsk. vanliljesukker,
25 g flere makroner,
en smule mindre mel,
og istedet for margarine, har jeg taget halv-olie og halv-smør.
Og de blev skam gode! men i får den originale opskrift, så må i bruge mine tilføjelser hvis i vil :)

Ingredienser:
- 3 æg
- 300 g. sukker
- 125 g. hvedemel
- 125 g. knuste makroner
- 125 g. smeltet margarine

Fremgangsmåde:
- Æg og sukker piskes luftig.
- Tilsæt mel og makroner. 
- Margarinen smeltes og kommes i.
-Bages i ovnen i 25-30 minutter. ved 190 grader.


OPS! jeg bagte dem i en muffinbageform, og selvom jeg havde smurt den var virkelig svære at få ud. Så brug papirmuffinforme, eller silikoneforme.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar