Jeg eksperimenterede lidt med forskellige ting at putte i dem.
Det blev til 6 forskellige:
- Mørk/lys chokolade
- Rosiner/havregryn
- Marcipanbrød
- Knoppers
- Vanilje
- Mørk/lys chokolade m. kakoapulver.
Syntes alle smagte rimelig godt, men tror stadig chokolade er min favorit, men det er jo en smagsag:) Man kan egentlig putte utroligt mange ting i- tørret frugt, diverse slik, kun fantasien sætter grænser!
Syntes alle smagte rimelig godt, men tror stadig chokolade er min favorit, men det er jo en smagsag:) Man kan egentlig putte utroligt mange ting i- tørret frugt, diverse slik, kun fantasien sætter grænser!
Jeg lavede dobbelt portion af denne opskrift, og det var virkelig meget dej, så medmindre du skal bage virkelig mange, så bare følg opskriften som den er.
Opskrift:
200 g smør(blødgjort)
2 ½ dl sukker
1 tsk bagepulver
2 æg
7 dl mel
Fremgangsmåde:
- Forvarm din ovn til 180 grader.
- Bland smør og sukker til det har et glat konsistens
- Tilsæt æg, mel og bagepulver.
- Form dejen til den størrelse du ønsker, og placér dem på en bageplade med bagepapir. De skal bages indtil kanten begynder at blive lysebrun- ca. 10 min.
- Afkøl dem på en bagerist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar