mandag den 4. juni 2012

Svampet og saftig gulerodskage!

MEGET kage

Jeg skulle bage til en grill fest her den anden dag, og den skulle delfølgelig være stor! og jeg bage også til min familie, så det blev noget af en potion. Men lækker var den, dejlig svampet og krydret :) Opskriften er til en stor bradepande, men hvis i vil have en mindre kan i bare halvere, så bliver det en mere "normal" størrelse :)

Ingredienser:
- 5 dl sukker
- 8 æg
- 4 dl olie
- 7 dl mel
- 4 tsk bagepulver
- 2 tsk natron
- 3 tsk vanillesukker
- 4 tsk kanel
- 800 gram reven gulerod

Fremgangsmåde:
- Æg og sukker piskes med håndmixer til massen er skummende.
- Tilsæt olien
- Bland mel, natron, kanel og vanilleskukker i en skål.
- Rør lidt efter lidt ovenstående(mel osv.) i æggemassen.
- Tilsæt det revne gulerod og rør forsigtigt.
- Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir
- Bages i ovnen ved 175 grader i ca 40 min

HVIS jeg havde bagt en mindre kage ville jeg nok have puttet en flødeost-frosting på. Evt. en der består af: 100 g flødeost neutral, 60 g smør,100 g flormelis,1 tsk . vaniliesukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar