| Min servering af kagen. |
| Og min storebror prøvede lige at være kreativ også !;) |
Ingredienser (12-15 stk.):
- 5 hele æg
- 5 æggeblommer
- 125 g flormelis
- 250 g god mørk chokolade
- 250 g smør
- 125 g hvedemel
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør æg, æggeblommer og flormelis sammen i ca. 5 min. i en røremaskine.
- Smelt chokolade og smør sammen ved svag varme over vandbad.
- Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt efterfølgende melet i. Rør massen godt sammen, og fordel den derefter i silikoneforme( jeg har bare brugt almindelige muffinforme).
- Bag kagerne i ca. 8 min. De skal føles lidt ubagte, når du tager dem ud af ovnen.
- 5 hele æg
- 5 æggeblommer
- 125 g flormelis
- 250 g god mørk chokolade
- 250 g smør
- 125 g hvedemel
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør æg, æggeblommer og flormelis sammen i ca. 5 min. i en røremaskine.
- Smelt chokolade og smør sammen ved svag varme over vandbad.
- Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt efterfølgende melet i. Rør massen godt sammen, og fordel den derefter i silikoneforme( jeg har bare brugt almindelige muffinforme).
- Bag kagerne i ca. 8 min. De skal føles lidt ubagte, når du tager dem ud af ovnen.
| Dejlig flydende! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar