lørdag den 5. maj 2012

Chokoladefondant/Lava-kage

Sprød udenpå og flydende indeni, så lækker! Jeg gav, som i opskriften 8 min, men jeg syntes godt de kunen have været mere flydende, så hvis i bager dem i normale muffinforme, så giv dem 7 min.
Min servering af kagen.

Og min storebror prøvede lige at være kreativ også !;)
Ingredienser (12-15 stk.):
- 5 hele æg
- 5 æggeblommer
- 125 g flormelis
- 250 g god mørk chokolade
- 250 g smør
- 125 g hvedemel

Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør æg, æggeblommer og flormelis sammen i ca. 5 min. i en røremaskine.
- Smelt chokolade og smør sammen ved svag varme over vandbad.
- Rør chokoladeblandingen i dejen, og sigt efterfølgende melet i. Rør massen godt sammen, og fordel den derefter i silikoneforme( jeg har bare brugt almindelige muffinforme).
- Bag kagerne i ca. 8 min. De skal føles lidt ubagte, når du tager dem ud af ovnen.
- Serveres lune; og gerne med is, cremefraiche, frugt, eller hvad man nu lige finder på :)

Dejlig flydende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar